ايران امروز

نشريه خبری سياسی الكترونيك

Iran Emrooz (iranian political online magazine)

iran-emrooz.net | Wed, 08.08.2018, 22:43

این پنج نشانه می‌تواند به معنای تدارک حمله نظامی باشد


مارک کانسینس، کارشناس نظامی، در مجله فوربس نوشت:

اگر این پنج نشانه را در رفتار آمریکا مشاهده کردید، معنای آن این است که قصد تجاوز نظامی به ایران را دارد.

این نشانه‌ها، تدارکاتی هستند که آمریکا برای ورود به جنگ انجام می‌دهد. آمریکا در گذشته برای حمله نظامی به برخی کشورهای خاورمیانه، تداراکات مشابهی انجام داده بود.

۱- افزایش فعالیت در پایگاه‌های هوایی آمریکا در قطر و دیگو گارسیا: آمریکا تجهیزات هوایی بزرگی در دو پایگاه هوایی‌اش در قطر (پایگاه العدید) و جزیره دیگو گارسیا در وسط اقیانوس هند مستقر کرده است. در حملات آمریکا به عراق در سال‌های ۱۹۹۱ و ۲۰۰۳، این دو پایگاه به طور گسترده‌ای مورد استفاده قرار گرفتند و هنوز از عملیات هوایی آمریکا در نزاع‌های عراق و افغانستان پشتیبانی می‌کنند. از آنجا که حملات اولیه به ایران، دریایی و هوایی خواهد بود، این دو پایگاه کانون حملات آمریکا خواهند بود. البته امکان دارد که پایگاه‌های آمریکا در بحرین هم مورد استفاده قرار گیرد.

۲- تشدید تدابیر امنیتی در پایگاه‌های آمریکا در خاورمیانه در صورت وقوع درگیری: ایران نیرو‌های کماندو و نامنظم زیادی دارد که ممکن است به پایگاه‌های آمریکا حمله کنند. آمریکا، با پیش‌بینی این امر، برای تقویت امنیت پایگاه‌هایش در منطقه، به خصوص در کویت، بحرین و قطر، نیرو‌های بیشتری اعزام خواهد کرد. این تدارکات، به نوعی زمینی خواهد بود و صرفا برای تامین امنیت محلی انجام خواهند شد. بعید است که آمریکا به ایران، حداقل در مراحل اولیه درگیری، نیروی زمینی اعزام کند.

۳- گله‌مندی مقامات ایران از پرواز‌های شناسایی قبل از هرگونه درگیری: آمریکا برای تشخیص اهداف جهت انجام حملات، پرواز‌های شناسایی بر فراز ایران را بیشتر خواهد کرد. آمریکا تلاش خواهد کرد تا این امر را سری نگه دارد. آمریکا برخی از اطلاعات را از طریق ماهواره‌ها یا ابزار‌های سری بدست خواهد آورد. با این حال، برخی از پرواز‌های شناسایی، قابل رویت خواهد بود. ایران متوجه این پرواز‌ها خواهد شد و قطعا درباره نقض حریم هوایی‌اش گله‌مندی خواهد کرد.

۴- تخلیه غیرنظامیان آمریکا وابستگان نظامی آن از بحرین: نیروی دریایی آمریکا در بحرین یک پایگاه دائمی دارد که “فعالیت پشتیبانی دریایی” نام دارد. از آنجا که بحرین هم مخالف ایران و هم به آن نزدیک است، قطعا در هرگونه نزاعی، حتی اگر به طور مستقیم شرکت نکند، درگیر خواهد شد. بنابراین، اگر تهدید جنگ بوجود بیاید، مقامات نظامی، وابستگان را بیرون خواهند برد.

۵- افزایش فعالیت نیروی دریایی آمریکا همزمان با فروکش کردن نزاع‌ها در عراق و افغانستان و نیز افزایش ماموریت‌ها در اقیانوس آرام: در سال‌های اخیر فعالیت نیروی دریایی آمریکا در مناطق خلیج فارس و اقیانوس هند کمتر شده است. بنابراین، نیروی دریایی آمریکا برای برآورده کردن نیاز‌های عملیات درگیری با ایران، به افزایش کشتی‌هایش در منطقه نیاز خواهد داشت.