ايران امروز

نشريه خبری سياسی الكترونيك

Iran Emrooz (iranian political online magazine)

iran-emrooz.net | Mon, 19.07.2010, 19:04
رذایل اخلاقی مانند غده‌ی سرطانی در حال گسترش است

مهدی کروبی با بیان اینکه «تمامی شهروندان از اقلیتهای قومی گرفته تا افراد با سلیقه های مختلف سیاسی از حقوق یکسانی در کشور برخوردارند و هیچ ظلمی بر هیچ شهروندی مجاز نیست»، خاطرنشان کرد «در هیچ مقطع زمانی اینقدر واضح و بی‌شرمانه کسی به دروغ گویی و خرافه گویی مبادرت نمی ورزید.»

به گزارش سحام نیوز، مهدی کروبی در دیدار خود با جمعی از دانشجویان شاهد و ایثارگر و جمعی از نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی، ضمن اشاره و انتقاد به زمزمه ها و اقداماتی در جهت تک حزبی کردن جامعه، اظهار داشت «بنا بود ولایت در راس باشد، به نحوی که زمینه مناسب را برای حضور حداکثری و رقابت سالم احزاب و گرو ها فراهم آورد و فضای نقادی را در کشور گسترش دهد نه آنکه بخواهند آنرا در قالب تک حزبی نمایان کنند.»

هیچ ظلمی بر هیچ شهروندی مجاز نیست

کروبی در ابتدای سخنان خود ادامه راه ارزشمند رهبر فقید جمهوری اسلامی و شهدا که همان نظام برخواسته از بطن مردم، در قالب نظام جمهوری اسلامی می باشد را وظیفه خود دانسته و ابراز نمودند که نه تنها در ایام پس از انتخابات بلکه از همان ابتدای تشکیل نظام تاکنون در هر سمتی برای احقاق حقوق قانونی و شرعی مردم کوشیده و همیشه به طور علنی یا غیر علنی در جلوگیری از انحرافات و حرکت در مدار قانون تلاش کرده اند، هر چند که افراد بسیاری نسبت به عملکرد بنده ایراد می گرفتند که مثلا چرا شما رئیس مجلس هستید و وقت خود را برای خانواده های زندانی تلف می کنید.

اما بنده معتقد به دفاع از حقوق شهروندی بوده و هستم و از نظر بنده تمامی شهروندان از اقلیتهای قومی گرفته تا افراد با سلیقه های مختلف سیاسی از حقوق یکسانی در کشور برخوردارند و هیچ ظلمی بر هیچ شهروندی مجاز نیست. وی خاطر نشان کرد تاکنون در تمامی بیانیه ها و سخنرانی های خود بطور شفاف و صادقانه انحرافات را بدون مسامحه گوشزد کرده و مطمئن باشید تا پیروزی کامل در کنار مردم خواهم ماند.

واضح و بی شرمانه دروغ می گویند

دبیرکل حزب اعتماد ملی در ادامه گفت: «وقوع انقلاب اسلامی، یک اتفاق مبارک و عظیمی بود که منجر به شکل گیری نظامی بی بدیل مبتنی بر جمهوریت و اسلامیت در جهان شد. اما متاسفانه جریان مشکوک کنونی، جریان انحرافی در مسیر انقلاب و اهداف امام است. در هیچ مقطع زمانی اینقدر واضح و بی شرمانه کسی به دروغ گویی و خرافه گویی مبادرت نمی ورزید. اخلاق از بین رفته است و جای آنرا دروغ، تهمت، خرافه و تک تک رذایل اخلاقی همچون یک غده ی سرطانی در حال گرفتن و افزایش حوزه ی نفوذ خود می باشد.»

کروبی در این زمینه افزود: «به همت برخی! و البته با هزینه های بیت المال! تهمت و دروغ بستن به دیگران، وظیفه و امری روزانه گشته!! به نحوی که اگر بخواهیم به آنها توجه کنیم، روزی یک یا حتی چند بار باید تکذیبیه صادر کرد!»

لزوم وجود نقادی در کشور

مهدی کروبی، در بخش دیگری از سخنانش با لزوم بر وجود نقادی در کشور گفت: «در راستای پالایش ساختارهای سیاسی در دنیا به معنای اصلاحات و نه انقلاب، نقادی یک امر ضروری و مورد نیاز شناخته شده است و امروز بیش از پیش لزوم آن در کشور احساس می شود، اما باید توجه داشت که نقد ها با درک و تحلیل شرایط زمانی و مکانی خود می بایست صورت گیرد و در این امر مهم از غرض ورزی و احساسات باید دوری گزید.»

وی همچنین افزود: » آسیب شناسی جریانات سیاسی می تواند راهکاری کارگشا برای پیشبرد اهداف مترقی جمهوری اسلامی باشد که متاسفانه هم اینک به لطف سکانداران اجرایی کشور و نهادینه سازی دروغ و تهمت و ریاکاری و .. با آن فرسنگ ها فاصله گرفته ایم.»

سودای تک حزبی در ایران محکوم به فناست

رئیس مجالس سوم و ششم شورای اسلامی، درباره اظهارات اخیر مسئول اجرایی کشور، ضمن مشکوک برشمردن این اظهارات، گفت: «تکثر در دل و متن این نظام مستتر بوده و جمهوریت، خود مبنای به رسمیت شناختن و احترام قائل شدن به تکثرگرایی است. وجود احزاب، گروه ها، اصناف و دسته های سیاسی، صنفی، فکری و اجتماعی و … و فعالیتهای آنان در چارچوب قانون همان معنای واقعی جمهوریت است که در قالب رقابتهای سالم انتخاباتی و حضور در صحنه های تصمیم گیری و اجرایی کشور متبلور می گردد و اما از سوی دیگر اسلامیت نیز تکثرگرایی را در خود جای داده است. عبادات یا محرمات که صراحت دارد و مشخص و معین است، ولیکن اسلام در مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و در واقع مسائل روزمره مردم با تفاسیر و برداشتها و قرائتهای مختلفی همراه است.

چنانچه ما از یکسو شاهد اسلام طالبانی هستیم و از سوی دیگر شاهد اسلام ربانی که مورد وفاق اندیشمندان و روحانیون شیعه و سنی است. بنابراین تکثر و تکثرگرایی در خود اسلام امری قابل قبول و محترم است که در سیره ی حکومتداری پیامبر عظیم الشان اسلام و ائمه اطهار نیز به وفور این رفتار مشاهده می گردد.

سودای تک حزبی در ایران نه تنها محکوم به فناست بلکه ساختار سیاسی نظام جمهوری اسلامی ایران آنرا نمی پذیرد. البته بوده اند افرادی که این سودا را در سر می پرورانده و حتی آنرا در رژیم گذشته بعنوان رستاخیز اعلام کردند اما این سودا و اندیشه را با خود به گور بردند.»

کروبی در ادامه افزود: «بنا بود ولایت در راس باشد، به نحوی که زمینه ی مناسب را برای حضور حداکثری و رقابت سالم احزاب و گرو ها فراهم آورد و فضای نقادی را در کشور گسترش دهد نه آنکه بخواهند آنرا در این سطح خرد و در قالب تک حزبی نمایان کنند.»

پیروزی قطعا با ملت بزرگ ایران است

در پایان، مهدی کروبی روی سخن خود را به جوانان و دانشجویان حاضر در جلسه نموده و گفت: «هیچ دولتی با دروغ و ریا و سرکوب نتوانسته است باقی بماند. تجربه بشر اثبات نموده، آنانی که بدنبال حذف تکثر و ایجاد تک صدایی در جامعه هستند، درس بزرگ تاریخ را فرا نگرفته و خود را در مسیر انحطاط تاریخی قرار داده اند. مدیریت جهانی، عدم تمکین در قبال قانون، تضعیف نهادهای مردمی از طریق عدم تمکین و زورگویی، سوءاستفاده از مقدسات، دروغ گویی، دخالت و تصمیم گیری در حریم خصوصی خانواده ها (میزان بچه دار شدن)، خس و خاشاک خواندن ملت بزرگ ایران و .. بس نبود که امروز گستاخانه تک حزبی را مطرح می کنند!!

اما بدانید پیروزی قطعا با ملت بزرگ ایران است. چرا که هیچ دولتی در هیچ کجای جهان با چنین شیوه هایی باقی نمانده است و البته ملت ایران اثبات نموده که زیر بار زورگویی و خودکامگی نخواهد رفت.

شما از هم اکنون می بایست در اندیشه آن جامعه ای باشید که امام و شهدا و ملت بزرگ ایران برای آن مبارزه کردند. بازگشت به مسیر انقلاب و احیای قانونی اساسی از اهداف مهم جنبش مردمی ایران است و همین موضوع خود می تواند بهترین محک برای نقد اصولی اشخاص و جریانات سیاسی و .. باشد.»

بی کفایتی دولتمردان و سیاست های آنان

گفتنی است در ابتدای این دیدار، یکی از نمایندگان ادوار مجلس، به قرائت بخشی از خطبه های نهج البلاغه در نکوهش دروغ و ریاکاری پرداخته و به گوشه ای از آسیب ها و فشارهایی که نمایندگان ادوار و دیگر اصلاح طلبان بعد از انتخابات متحمل شده اند اشاره نمود.

دانشجویان شاهد و ایثارگر نیز در بخشی از سخنان خود، وضعیت نابسامان اقتصادی مردم، عدم وجود آزادیهای مشروع، اعتیاد، فساد و فحشا، گریز از قانون و برخوردهای سلیقه ای و شخصی در مواجهه با قانون را از دیگر مشکلات حال حاضر کشور برشمردند که رواج روزافزون آنرا ناشی از بی کفایتی دولتمردان و سیاستهای آنان تحلیل کردند.

دانشجویان از برخورد های خشن با معترضان بعد از انتخابات و انواع تجاوز ها به حریم شخصی افراد و برخورد های غیر انسانی با زندانیان سیاسی را از دیگر نگرانی های خود برشمرده و ابراز داشتند مگر گناه ما جز مطالبه ابتدایی ترین حقوق یک شهروند مسلمان بوده است. همه آنچه ما خواسته ایم احیای همه جانبه قانون و آزادیهای مشروع مذکور در قانون اساسی بوده است. متاسفانه هر فریاد اعتراض آمیزی با انواع برچسبها از جمله محارب، منافق و ضد انقلاب مواجه می شود و بسیاری از مسایل به دروغ! به نحو دیگری از رسانه های صاحبان قدرت انعکاس می یابد.