چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - Wednesday 24 April 2024
ايران امروز
iran-emrooz.net | Thu, 26.11.2020, 21:14

وضعیت وخیم کادر پرستاری در بیمارستان‌های ایران


رییس سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرد: برای قطع زنجیره انتقال کرونا، هفته بعد همه ادارات تعطیل هستند. مگر کارمندانی که بنا به تشخیص بالاترین مقام دستگاه دولتی، باید در محل کار حاضر شوند.

به گزارش همشهری‌آنلاین، در پی اجرا نشدن فعالیت یک‌سوم کارکنان ادارات دولتی در هفته نخست محدودیت‌های کرونایی، هیات دولت تصمیم گرفت حضور کارکنان را به حداقل برساند؛ حتی تا یک پنجم. از سوی دیگر نمکی وزیر بهداشت هم روز گذشته اعلام کرد حضور کارمندان در ادارات تا حد تعطیلی، محدود می‌شود. اکنون جمشید انصاری، رییس سازمان اداری و استخدامی کشور رسما اعلام کرد: هفته بعد همه ادارات تعطیل هستند.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: اصل بر این است که هفته آینده ادارات تعطیل هستند، مگر آن عده‌ای که حضورشان با تشخیص بالاترین مقام دستگاه، ضروری تشخیص داده شود.

جمشید انصاری در گفت‌وگوی ویژه خبری سیما با اشاره به محدودیت‌های کرونایی و تصمیمات دولت در این رابطه گفت: این تصمیمی است که در جلسه دیروز اتخاذ شد و آقای رئیس‌جمهور آن را ابلاغ کردند و من از همه از جمله همکاران خودم در دولت و دستگاه‌های اجرایی درخواست می‌کنم که این دستور را به طور جدی عملی کنند.

وی افزود: از مردم نیز درخواست می‌کنم که اگر کاری با ادارات دارند، این کار را یک یا دو هفته عقب بیاندازند و به خاطر سلامتی خود و جلوگیری از شیوع ویروس، از مراجعه به ادارات خودداری کنند.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور درباره بخش‌های سازمانی و کارمندانی که باید به تشخیص هر سازمان در محل کار حاضر شوند، اظهار کرد: این مسأله متناسب با شغل افراد در هر بخش است و شرایط هرکدام از دستگاه‌ها و خدمات آن‌ها است که این مسأله را تعیین می‌کند. به طور مثال در سازمان‌هایی مثل شهرداری یا اداره گاز، بخش‌های اداری باید تعطیل شوند و قاعدتاً کسانی که در بخش‌های ارائه خدمات کار می‌کنند، می‌توانند حاضر شوند.

وضعیت وخیم کادر پرستاری در بیمارستان‌های ایران

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری گفت: محدودیت‌های دو هفته‌ای شاید به صورت یک مُسکن عمل کند و فشار را پایین بیاورد، اما اگر شرایط دوباره به چند ماه قبل برگردد، شیوع هم بیشتر خواهد شد.

به گزارش ایلنا؛ پیام طبرسی، رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری درباره تاثیر تعطیلی دو هفته‌ای بر میزان حضور مبتلایان کرونا در این بیمارستان گفت: بخشی از محدودیت‌ها که از نیمه شب به بعد اعمال می‌شود و دیگر مغازه‌ای باز نیست تا باعث ایجاد تجمع شود، بسیار خوب و مفید است.

وی ادامه داد: اما محدودیت‌هایی که در طول روز وجود دارد، برخوردهای اجتماعی مردم، ترافیک و حجم ماشین‌ها در خیابان نشان می‌دهد که نتوانستند، شرکت‌های خصوصی را برای همراهی با اجرای این محدودیت‌ها مجاب کنند، بنابراین این مسائل باعث می‌شود تا همچنان مشکلاتی وجود داشته باشد.

طبرسی با اشاره به وضعیت شیوع کرونا در زمستان افزود: در هر حال با توجه به محدودیت‌هایی که وجود دارد، یک مقدار میزان شیوع کرونا کمتر می‌شود، اما اگر دوباره محدودیت‌ها برداشته شود و رفتارهای اجتماعی مطابق قبل شود، شیوع ویروس هم مطابق قبل خواهد شد و تفاوتی نخواهد کرد.

محدودیت‌ها باید ادامه پیدا کند

وی ادامه داد: باید این محدودیت‌ها ادامه پیدا کند و رفتارهای بهداشتی باید به صورت مداوم انجام شود، چون محدودیت‌های یک الی دو هفته‌ای شاید به صورت یک مسکن عمل کند و فشار را پایین بیاورد، اما اگر شرایط دوباره به چند ماه قبل برگردد، شیوع هم بیشتر خواهد شد.

او در مورد علائم جدید کرونا بیان کرد: الان بیماران بدحال با تنگی نفس و مشکلات ریوی شدید زیاد هستند، این بیماران بیشتر شامل افراد با سن بالا هستند، البته جوان‌های بد حال هم بین آنها وجود دارد و در مجموع علائم بیماری همچنان همان علائمی است که در ماه‌های گذشته شاهد آن بودیم.

بیمارستان کماکان پر است

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در مورد وضعیت این بیمارستان افزود: کماکان بیمارستان پر است، چند روزی خلوت‌تر شده بود، اما امروز دوباره شلوغ شده است و معلوم نیست که واقعا به چه صورت این وضعیت ادامه پیدا کند، باید یک هفته بگذرد تا تعداد بیماران کاهش پیدا کند و بعد ببینیم که چه اتفاقی می‌افتد، در واقع زمان می‌برد تا اثر محدودیت‌ها را ببینیم.

وی گفت: هنوز نیروی جدید پرستاری به بیمارستان تزریق نشده و وضعیت وخیم است، همه باید رعایت کنند و به هم کمک کنند تا به یک مرحله‌ی مناسب از این بیماری برسیم.



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2024