جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - Friday 29 March 2024
ايران امروز
iran-emrooz.net | Sun, 05.02.2017, 12:42


صدای آمریکا:  قاضی فدرال دادگاه تجدیدنظر حوزه نهم آمریکا، تقاضای وزارت دادگستری برای اجرای اضطراری فرمان پرزیدنت ترامپ را رد کرد.

وزارت دادگستری آمریکا اواخر روز شنبه ۱۶ بهمن با تقاضای تجدیدنظر خود، خواستار برگرداندن فرمان اجرایی رئیس جمهوری آمریکا در منع ورود پناهندگان و صدور موقت ویزا شد.

به دنبال حکم روز جمعه از سوی جیمز روبارت، قاضی دادگاه فدرال آمریکا، که فرمان اجرایی پرزیدنت ترامپ را لغو کرده است، وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرده حکم این قاضی را به دادگاه تجدیدنظر خواهد برد و فرمان آقای ترامپ را دوباره به اجرا خواهد گذاشت.

دونالد ترامپ روز جمعه و پس از صدور حکم دادگاه قاضی فدرال، در پیامی توئیتری این قاضی را سرزنش کرد و گفت «عقیده این به اصطلاح قاضی که اجرای قانون را از کشورما صلب کرده، مضحک است و لغو خواهد شد.»

وزارت دادگستری آمریکا روز شنبه خواستار یک تجدیدنظر «اضطراری» برای اعمال موقت فرمان اجرایی پرزیدنت ترامپ شده بود. اما قاضی فدرال دادگاه تجدیدنظر حوزه نهم آمریکا، تقاضای وزارت دادگستری برای اجرای اضطراری فرمان پرزیدنت ترامپ را رد کرد.

تقاضای تجدیدنظر حکم قاضی فدرال، به یک هیأت متشکل از سه قاضی فدرال دادگاه تجدیدنظر فرستاده خواهد شد که می‌توانند در هر زمان، فرمان اجرایی پرزیدنت ترامپ را دوباره به اجرا گذاشته و یا از اجرای آن جلوگیری کنند.

برخی از منتقدان بر این عقیده‌اند که حمله لفظی پرزیدنت ترامپ به قاضی جیمز روبارت که فرمان او را لغو کرده، صلاحیت قوه قضائیه را که به عنوان نهادی مستقل وظیفه نظارت بر قدرت کاخ سفید و کنگره را بر عهده دارد خدشه‌دار کرده است.

پرزیدنت ترامپ که آخر هفته را در فلوریدا سپری می‌کند درباره تقاضای دادگستری در تجدیدنظر در حکم قاضی فدرال به خبرنگاران گفت «ما خواهیم برد. به خاطر امنیت کشور هم که شده، ما خواهیم برد.»

به دنبال حکم این قاضی، وزارت خارجه و وزارت امنیت داخلی آمریکا گفتند از این حکم پیروی خواهند کرد و پناهجویان و مسافرانی که ویزای آمریکا در دست دارند می‌توانند دوشنبه وارد کشور شوند.



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2024